Proportionally Wrenching Calligraphy

South Of The Border Down Mexico Way

Snyggt intryck

När det kommer till stora företag är det viktigt med att dom ger ett bra intryck och det kan dom göra på flera olika sätt. 
Ett sätt är att det är rent och snyggt på företaget och speciellt i entren. Så det är viktigt astman har fina och rena entremattor så att det ser snyggt ut och ger ett bra första intryck.

Så är det där jag jobbar

Där jag jobbar så är det väldigt snyggt oh dom håller ordning där också, dom byter entremattor väldigt ofta för att det ska vara rent och snyggt. Och det är ju viktigt och gör att det blir bättre och ger ett fint intryck till alla som kommer och besöker.
Ja det finns ju många sätt att ge ett bra intryck men bland det viktigaste och det mest grundläggande är ju att det är rent och snyggt och helt. Ja det är sådana saker som ger ett intryck av att det är ett seriöst företag som har lägger pengar på att hålla det snyggt och som anser att det är viktigt och  det säger en hel del om det företaget.

Så vill man ge ett bra intryck så är det viktigt att man håller det snyggt och rent. Det behöver inte vara toppmodernt men bara att det är rent och helt är bra och gör att det ser seriöst ut och det är ju något som man vill åt. Ja det är bra att man lägger en slant på det så att det blir så bra som möjligt och att det är ett företag som tar hand om sig och ser att det är viktigt att man håller det rent och snyggt. Det ser bra ut utifrån när man håller det rent. Och som sagt så är det bra att ha rena entremattor för det ger ett bra första intryck.